Privatträning

Privatträning eller videosamtal


Privatträning är ett effektivt sätt att få bukt med problem och nå sina mål.

Har du en hund som inte lyssnar, drar i kopplet, gör utfall, jagar vilt etc är det privatträning som gäller. Då kan du få hjälp med det aktuella problemet och du ser snabba resultat.


Kan du inte vara på plats i Farsta erbjuder jag även hundcoachning via Zoom videosamtal. Perfekt om du har frågor, kanske fått hem en ny valp eller tagit över en hund och vill ha råd på vägen. Du kan även få vägledning att träna en del saker under videomötet, tex vanliga kommandon eller hjälp med vissa problem.


Vid många typer av problem är det kommunikationen som brister. Jag hjälper dig att bli tydligare och mer konsekvent i din träning och därmed ger vi hunden en chans att förstå vad vi menar. Jag är lite som en "tolk" mellan hund och ägare. Det kan gå relativt lätt att rätta till problemen när hunden förstår oss och märker att den tjänar på att lyssna på oss.


En annan vanlig orsak till problem är att hunden har mycket överskottsenergi och behöver mer mental stimulans för att må bra, detta kan jag också ge råd om. Man går till orsaken istället för att lindra symtomen. Även till synes hopplösa fall kan bli mycket bra hundar med rätt träning!


På privatträningen tränar vi på vår kommunikation, rättar till problem, lär in moment och vid önskemål även aktiveringsspår. Att träna privat är också ett utmärkt sätt att förbereda hunden för att träna i grupp.


Målet med träningen är

- att du som förare får hjälp med förståelsen av hunden

- att rätta till specifika problem

- att även hunden får sina behov tillgodosedda

- att förbereda hunden för tex träning i grupp


Privatträningen hålls utomhus i Farsta, Ekebergabacken och kostar 900 kr för en timme.


Videosamtal sker via Zoom och kostar 400 kr för 30 min.


Kontakta mig för att boka tid info@sofiashundskola.se